CONSTRAIN AGM 2021 28-30 September on Fourwaves

- Content and the Content of the Con					
Day 1 – Tuesday 28 September					
Session	Leads	Description	Timing	Time (BST)	Attending
Introduction	Piers	Welcome & housekeeping	5 mins	10:00	All
Recap of Phase 1: Contributions of CONSTRAIN to IPCC WGI and WGI-WGIII handshake AND Overview of Phase 2: Delivering constrained projections for the 2023 Global Stock take	Amanda Carl Franz	Update on what we have achieved, and what we are working towards for the next 2 years	25 mins	10:05- 10:30	All
Knowledge Gaps: updates and forward look	WP Leads	High level overview of key knowledge gains and future plans; accessible to stakeholders	5 x10 mins + 20 mins reflections	10:30- 11:40	All
Break 11:40- 12:00					
Stakeholder session	WP5	Focus on Zero In 3 and COP26 outreach	2h	12:00- 14:00	Stakeholders WP5 and 6 but open to all
Break 14:00-14:15					
Poster session 1	Four- waves	Science discussion and interaction across WPs	1h 30	14:15- 15:45 close	All

Day 2 -	Wednesday	29 Se	ptember
---------	-----------	-------	---------

Day 2 - Wednesday 25 September						
Session	Leads	Description	Timing	Time (BST)	Attending	
Introduction	Piers	Welcome	5 mins	09:00	CONSTRAIN	
Bridging gaps in modelling approaches across CONSTRAIN (and the wider modelling community): Where should we be placing future effort to improve projections? (e.g., CMIP7?) Bridging gaps in modelling Johannes (chair) Roland Pier Chris		Presentations on large-scale and high-resolution modelling followed by discussion how to connect learning across these tools, and how WPs can interact more closely	2h	09:05- 11:00	CONSTRAIN only	
Break 11:00-11:15						
Work Package breakouts	WP Leads	Discussion of upcoming priorities, deliverables and milestones	1h 30	11:15- 12:45	CONSTRAIN	
Break 12:45-13:15						
Feedback and future plans	Piers (chair) WP Leads	Feedback from WP breakouts, focusing on upcoming plans and priorities, plus wrap up	5x5 mins + 20 mins discussion = 45 mins	13:15- 14:00	CONSTRAIN	

Break 14:00-14.15

interaction across WPs

Close 15:45 BST

Day 3 - Thursday 30 September

Session	Lead	Description	Timing	Time (BST)	Attending		
IPCC WGI/CONSTRAIN Emulator session	WP4	Showcase of emulator use in WGI plus forward look to WGIII in panel discussion	1h 30	12:00- 13:30	By invite		
Break 13:30-14.00							
Steering/Governing Board	WP6, WP Leads, institution reps		1h 30	14:00- 15:30	S/G Board		

Close 15:30 BST